luni, 21 martie 2011

Na, ca nu te invit!

Astazi am primit o invitatie.. adik.. eu asa credeam, sau arata ca o invitatie, dar nu cred ca e o invitatie totusi..

Am primit o bucata de carton (format DL - de aici si ideea mea ca probabil se intentiona o invitatie).. cu grafica pe ambele parti.. cu numele evenimentului (nu spui care sa nu-i fac de ris!), cu siglele sponsorilor si ale organizatorilor...

Asa.. si? pina aici nimic neobisnuit.. Se presupune ca este o invitatie? La ce? cind? unde? cum? de ce? Nu se stie... Acum.. poate ca am imbatrinit eu si devin din ce in ce mai pretentioasa, dar o invitatie la un eveniment nu se presupune ca trebuie sa iti dea si niste informatii? Adica niste informatii altele decit numele evenimentului, cine organizeaza si care sunt sponsorii... sau macar o adresa de web.. unde sa vezi despre ce e vorba?

Sunt cel putin surprinsa.. cineva a dat bani sa produca aceasta bucata de carton - nu mai discut despre copacii taiati, vopselurile folosite etc etc.. dar bucata de carton este complet inutila.. sau io iar nu sunt in target si nu-mi dau seama despre ce e vorba.. O fi vreo campanie de teasing.. Dar subiectul nu se preteaza la asta.. Cica evenimentul premiaza implicarea sociala. Oare organizatorii au dat bunul de tipar pe chestia asta? Oare sponsorii stiu pe ce tocmai au aruncat o parte din buget?

Sunt.. ce-i drept.. o circotasa cu ani buni experienta.. dar totusi.. care este scopul si durata vizitei acestui carton la mine pe birou? Cu siguranta un 'specialist in comunicare' a pus umarul la aceasta realizare mareatza..

Acum.. stau si ma gindesc.. oare imi faceau in ciuda? mi-au trimis-o sa vad ca se organizeaza, dar pe mine nu ma invita?.. cite intrebari.. pentru o greseala.. mega-greseala.. flagranta.. hmm..

Niciun comentariu: