marți, 5 iulie 2011

Esti pregatit/a pentru fata intunecata a Lunii?

Uneori stau si ma gindesc (rar.. stiu, dar mi se mai intampla sa si gindesc).. ce ciudata este o relatie de cuplu.. Adica.. nu ciudata, ciudata.. dar.. El sau ea.. ii vezi pe strada, in metrou, la birou wherever.. nu stii nimic despre ei si iti poti imagina o poveste.. a ta (evident, care poate nu are absolut nicio legatura cu realitatea si de cele mai multe ori nici nu are).. Apoi.. poate cunosti persoana respectiva.. stai de vorba.. iesi la masa.. nu-i vezi chilotii murdari si sosetele aruncate anapoda prin casa.. nici maldarul de haine si/sau pantofi de care nu mai ai loc si poate simti ca te sufoca.

pentru ca.. nu-i asa.. vezi doar ce e politicos sa vezi.. Vezi ce poate fi prezentat in public.. si fata de o persoana cu care nu ai o istorie. Nu poti sa nu te speli cu zilele.. sau sa pari un/o amarit.. nu poti sa faci multe lucruri, care de fapt fac parte din tine.. proiectezi o imagine incompleta, stirba.. pina la urma falsa.. 

Asa ca persoana cealalta poate fantaza mult si bine despre cit de minunat/a esti.. cind realitatea ar putea sa fie cu totul si cu totul alta.. Ca in cazul fazelor Luni.. exista si o parte intunecata... care pina la urma se lumineaza si, daca in cazul lunii lucrurile stau bine.. in cazul persoanelor.. poti sa constati ca in zona intunecata a lunii erau transformerii :)))

Si in timp ce ea sau el.. fantazeaza... ceilalti ea sau el.. cei pe care ii stii, cu care ai o istorie (uneori poate de zeci de ani).. zimbesc intelegator... "Il/O vrei? Esti absolut sigur/a?" pentru ca atunci cind vine pe bune.. vine cu toti scheletii din dulap.. cu sforaitul cutremurator, cu dezordinea sau ordinea compulsiva, cu zecile (sa fim blinzi) perechi de pantofi.. cu multe.. cu toate... pe care nici nu le banuiesti.. pentru ca.. nu-i asa.. la inceput pastrezi niste aparente.. ea este o printesa si el un gentelman.. apoi apar Al & Peggy Bundy.. Esti pregatit/a pentru unul din ei? 

Intimitatea poate sa fie surprinzatoare si nu neaparat in mod placut..

So... fantazati mai bine.. imaginati-va cum ar fi.. ce frumos si bine ar fi.. ce minunat ar fi.. jucati-va in patratica aia (chiar actiune vreau sa spun) si opriti-va acolo.. Nu mergeti mai departe pentru ca s-ar putea sa nu va placa si sa nu fiti pregatiti pentru restul.. acel.. (la bine si) la rau.. (cu bune si) cu rele.. etc.. Zic si eu..

2 comentarii:

Suflet de curva spunea...

:-/

Anunturi spunea...

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

De asemenea daca mai detineti si alte bloguri si doriti putem sa facem schimb de link si cu acelea.

Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

O zi buna.