luni, 16 ianuarie 2012

Azi facem surf?.. hai ca sunt valuri..

Astazi as putea sa scriu despre multe, dar... despre cocktai-urile Molotov si bucatile de asfalt au scris atitia.. ca nu are sens. Si cu bune.. si cu rele.. si cu naivitate si cu intentie. Astazi nu.. nu scriu despre asta pentru ca NU mi-am format o opinie.. si vreau sa spun una personala, nu preluata sau inoculata. De fapt am o opinie si probabil nu e pe placul naivilor si cu siguranta i-ar deranja pe cei cu intentie...

Sa te folosesti de val si mai mult, sa pornesti masinaria - care atita astepta - pentru a face si mai multe valuri.. dar in acelasi timp sa pastrezi asa.. low profile.. dar sa te apuci sa stringi semnaturi in background.. si sa declari (unii care n-au facut aceeasi scoala si sunt mai saraci cu duhul.. sorry man, dar asta-i adevarul si cred ca ti-ai luat niste castane pentru asta.. si daca nu ti le-ai luat o sa vina sigur.. impreuna cu implacabilul sut in fund) ca acesta este inceputul sfirsitului unui regim.. Adica te apuci sa vorbesti in gura mare.. sa atragi atentia asupra celor carorar ar face ceva.. cu intentie? R u kidding me? 

Asta se numeste imaturitate politica.. si nu ramane nepedepsita... Sa fie oare o gasca ale carei buzunare si clienti n-au mai fost platiti de ceva vreme?... Neah.. e dragoste pura pentru popor, man.. si pentru idealurile si demnitatea lui! Cu siguranta pentru tzara s-a imbunatatit organizarea de la o zi la alta.. si lozincile s-au imbunatatit, nu-i asa? Si pancartele.. si daca erau alb cu rosu este numai si numai pentru ca este demonstrat stiintific faptul ca e contrastul mai bun.. Nope, gresit.. galben cu negru sau negru cu galben.. asta e contrastul ideal.. Si nici nu cred ca era galeria x sau y care s-a ocupat de productie sa-si impuna culorile clubului.. 

Masinarii care asteapta sa intre in functiune exista in toate zonele si culorile.. unii au cam ruginit in ultima vreme si sunt mai avizi de actiune, asa ca se mobilizeaza rapid.. altii au mai avut parte de ceva actiuni.. si s-au mai plafonat ca deh.. te poti obisnui cu binele..

Poate maine o sa-mi schimb parerea, poate ma insel eu foarte, foarte tare... dar.. singura manifestare cu adevarat spontana a avut loc acum multe zile.. intr-un oras din tara... unde cineva si ceva insemnau mai mult decit o situatie care poate fi exploatata si un val care nu trebuie ratat.. ca doar.. cind faci surf nu-ti permiti sa pierzi valurile..

Niciun comentariu: