joi, 27 august 2009

O campeneasca in mijlocul Bucurestiului

Azi dimineata (bine, nu era foarte dimineata pentru ca nu ma trezesc eu asa devreme), trecind pe la Piata Charles de Gaulle, am asistat la scena din imagine (scuzati calitatea, poza a fost totusi facuta din 'goana' taxiului).

Eficienta maxima care evident incurca circulatia... Cele 12 personaje erau in jurul unei lucrari care nu avea mai mult de 2 metri patrati.. Evident ca activitatile sunt diverse.. dar daca nu aranjau nisipul fir cu fir si daca nu frecau fiecare piatra cubica cu periuta de dinti inainte sa o puna acolo unde-i este locul.. sa mor ca e vorba de o sezatoare campeneasca cu barbati.. poate coseau niste ilice, daraceau neste lana sau teseau la un razboi imaginar.. zic..

Si cum mai vezi pe unul preocupat.. care se scarpina in cap doar, doar ii vine vreo idee... sau sa dea dovada ca gindeste si-l preocupa, altii se scarpina la alt cap.. Evident.. daca esti in tricou verde esti mai 'jmecher' deci clar esti omul cu ideile.. si solutiile.. si atunci tre' sa te scarpini... (nota: click pe poza pentru toata splendoarea)


Niciun comentariu: