miercuri, 20 aprilie 2011

Get real, people..

Sentimentele bune timpesc.. acum pe bune.. ati observat? Cind ai sentimente bune esti in acelasi timp total batut in cap.. neuronul/ii nu mai functioneaza cum trebuie... te prostesti.. trebuie ca e o festa a naturii.. altfel nu s-ar mai perpetua specia.. asta tre' sa fie explicatia. Gasesti scuze.. pentru orice.. orice bullshit ti se pare posibil, inghiti cu linguritza si cu polonicul, cu ochii mari si nod in git, simti vini care n-au nicio legatura cu tine, agonizezi pe marginea unui cuvint sau a unui zimbet strimb. Esti total imbecilizat.. otravit cu hormoni probabil.. daca e sa ne luam dupa chimisti.

Partea buna (si rea in acelasi timp) e ca nu dureaza mult.. durata e variabila, ce-i drept, dar finita fara drept de apel.

Si cind te retragi citiva pasi si privesti imaginea, in ansamblul ei.. iti dai seama ca ai fost.. naiv (sa nu spun lucruri mai dramatice de atit). Unii agonizeaza mult pina sa ajunga in punctul asta.. se dau cu capul de pereti, fac crize, altii tac.. se minuneaza interior.. atii ridica simplu din umeri si merg mai departe.. unii se revolta de parca ar mai fi ceva de facut :))))

Get real, people! :)

Niciun comentariu: