joi, 1 martie 2012

Vine, vine.. dar nu inca :))

Uite ca a venit si primavara.. macar calendaristic daca nu altfel. De obicei vine asa.. cu un sentiment de "inceput", de nou, de proaspat.. cu un avint muncitoresc sa faci ceva, orice, oricum.. dar sa iesi din molesala specifica iernii si sa iesi din hibernare.

Nu inteleg inca de ce, dar anul acesta n-am acest sentiment. Nu il am azi. Poate vine maine, dar azi.. am sentimentul ca ceva urmeaza sa se incheie.. ca ceva nu merge cum ar trebui si nu mai are viata lunga. 

Probabil se va si intampla si apoi voi avea din nou sentimentul "Acela". Care? Acela despre care vorbeam mai sus. Poate daca ar fi mai cald, poate daca ar fi mai mult soare.. poate.. dar unele lucruri nu se rezolva cu putin mai mult soare.. unele lucruri, pe masura ce stai si vorbesti despre ele, sau te gindesti la ele si le analizezi.. iti dai seama ca nu se pot rezolva deloc.. ca nici nu au cum si nici nu trebuie sa se rezolve.. ca s-au rezolvat singure si mor precum au aparut, fara prea multe discutii sau energie consumata..

Un nou capitol, o noua primavara... e criza de ghiocei, dar asta nu inseamna ca n-am taiat ziua din calendar :)

Sa aveti o primavara frumoasa :)

Niciun comentariu: