miercuri, 22 mai 2013

On my way...

Nu stiu incotro ma indrept, dar sunt deja pe drum.. da, cam asa...

Vine o vreme cind toate lectiile pe care trebuie sa le inveti despre o anumita situatie/context sau cum vreti sa-i spuneti sunt livrate, citite, pina la urma asimilate. Se intampla sa treci de nenumarate ori prin aceleasi lectii doar pentru ca nu-ti intra in sistem si nu vrei sa inveti ce e de invatat sau nu vrei sa vezi ce e de vazut.

Cind lucrurile incep oarecum gresit, dar se continua ok... ai pe undeva senzatia ca ele se vor si sfirsi gresit indiferent cit de ok au fost dupa acel inceput.  Cind iei ceva ce nu e al tau.. nu va fi niciodata al tau.. si oricine il poate lua.. oricind... :) Pe principiul e bun de luat.. si daca a fost bun de luat o data.. poate fi bun de luat de cite ori se gindeste cineva ca ar fi bine sa-l ia, sau de cite ori pur si simplu are cineva chef sa-l ia...

Eh, dar sa nu mai fac teoria chibritului.. chibriturile ard repede, cu flacara galbena si in urma lor ramane un bat negru, carbonizat.. Sunt de unica folosinta.. Il iei, il aprinzi.. se stinge.. asta a fost. Ideea este ca atunci cind a ars si cit a ars a facut ce trebuia sa faca.. poate sa intretina o iluzie.. ca in Fetita cu chibrituri.. iluzia ca se poate, ca exista speranta.. Nu vreau sa va stric buna dispozitie.. dar fetita a murit.. chibriturile n-au ajutat..

Revenind la subiect.. trebuie sa te bucuri de ce se intampla atunci cind se intampla... Incerc sa fac asta de ceva vreme.. cred ca am incercat sa fac asta de cind ma stiu sau de cind imi aduc aminte de mine (ceea ce va urez si voua). 

Imprumuti o jucarie de la un alt copil din parc.. te bucuri.. copilul pleaca acasa si jucaria ramane la tine... o consideri a ta... pentru ca esti mic, dar ai simtul proprietatii foarte bine dezvoltat... a doua zi.. sau peste o saptamana vine un copil si iti ia jucaria imprumut.. ti-o mai da inapoi putin.. iar o ia.. mai vin si alti copii.. iau si ei jucaria putin.. Pina cind te obisnuiesti cu ideea ca jucaria nu mai e a ta.. de fapt n-a fost niciodata pentru ca la rindul tau ai imprumutat-o de la cineva.. si de fapt asta e soarta jucariilor.. daca ati vazut Toy Story.. stiti deja ca toate jucariile ajung un bat de chibrit carbonizat.. sau poate tu erai jucaria.. si acum a aparut versiunea 2.0.. 2.1.. 2.n... intotdeauna va exista versiunea 2.n+1.. intotdeauna va exista jucaria mai noua.. si varianta actualizata de program pentru calculator.. WoW anybody?...




Niciun comentariu: