joi, 26 mai 2011

Honey... ai mintit....

Doamnelor si domnilor, sa minti nu este usor deloc... e o arta si asta... nu oricine poate sa minta. Adica nu, pardon.. oricine poate sa minta, dar nu oricine poate sa scape neprins..

Dincolo de minciuna in sine.. trebuie sa fii foarte atent la detalii.. damn.. detaliile astea.. they make or break things.. Acum ceva vreme am scris despre detaliie, in alt context, desigur, dar... tot detalii se numesc.. Detaliile conteaza. Desigur.. the big picture.. bla.. bla.. bla... dar daca nu esti atent la detalii cind minti.. ai cam facut-o de oaie cum s-ar spune..

De multe ori ma gindesc la faptul ca as putea sa fiu mincinoasa perfecta.. bine.. sunt.. intr-un anumit context si daca este absolut necesar, dar.. stiu sa contruiesc o minciuna la o adik.. mai mult decit atit.. stiu sa descopar una.. pentru ca.. fi-mi-ar neuronii de ris (ii felicit de fiecare data pentru asta, totusi).. observa toate detaliile care pot sa para neimportante.. si de care nimeni nu se ingrijeste cind minte..

E ca in cazul asasinilor profesionisti.. oricine poate sa omoare pe cineva.. nu oricine stie cum sa o faca fara sa fie prins..

Niciun comentariu: