luni, 16 mai 2011

Procesul de transformare 4

Ok, ok... am spus ca relatez, trebuie sa relatez, dar m-am cam plictisit.. cam asta este concluzia.. M-am plictisit de acest proces.. vreau sa se termine si vreau sa ma bucur de rezultat.

Totusi.. si de data asta s-a intamplat ceva foarte interesant.. Pentru ca.. nu-i asa, stai nemiscat pe un scaun citeva ore.. incerci sa te gindesti la orice altceva decit la ceea ce simti efectiv, asa ca ai timp de meditatie.. iti controlezi respiratia.. incerci sa te imaginezi in afara propriului corp.. pentru o clipa reusesti si atunci nu mai simti nimic.. te vezi de sus si te gindesti.. 

Cit de nebuna trebuie sa fie aceasta persoana.. care sta pe acel scaun?... si apoi te gindesti ca da, trebuia sa treci prin experienta asta si ca ea trebuie sa iti aduca ceva.. nu stii exact ce.. sau cind, dar totul se intampla cu un motiv, nu... 

Si cum stai asa.. si te gindesti.. zbang.. te trasneste o idee.. care de fapt iti bintuia gindurile de ceva vreme, dar n-ai avut luciditatea necesara sa o decupezi exact si sa o scoti la lumina cu cap si coada. Ei bine.. pe scaunul ala ai luciditatea aia.. necesara pentru a contura ideea.. si a trage de un capat.. si a o scoate la lumina.. cu toate detaliile care iti bintuiau creierii de ceva vreme.. 

Si e asa.. ca o bijuterie.. cu tot ce-i trebuie, mai putin montura in care sa capete valoarea absoluta.. Si tot atunci te gindesti ca montura aia nu va exista.. ei bine.. citeva ore mai tirziu descoperi si montura.. totul se potriveste.. O noua experienta metafizica pe un scaun.. What's next?

Niciun comentariu: