luni, 9 mai 2011

Match made in heaven sau pusi cu prastia?..

Ati observat ca unii oameni se potrivesc? adik asa... le sta bine impreuna... pe cind altii, oricum i-ai privi si oricit de mult ar parea ca se iubesc.. sunt pusi in cuplul respectiv cu prastia? De obicei cind sunt pusi cu prastia.. n-au niciun viitor.

Da, o vreme poate merge - reactiile chimice anesteziaza neuronu' si asta nu-i putin lucru - dupa care.. incep sa-si dea seama.. ca nu.. ca el e prea scund, ca ea e prea tinara/batrina, ca ea e prea inalta.. ca el are un grup de prieteni nepotriviti, ca ea... nu stiu.. neuronu' incepe sa scoata la suprafata toate acele lucruri pe care la inceput se faceau ca nu le vad.. sau chiar nu le vedeau (reactiile chimice seamana cu dementa.. pe alocuri chiar asta se si intampla).

Pe cind cei care se protrivesc.. ii vezi de la o posta.. se imbraca la fel.. la evenimente importante.. stau hainele pe ei la fel (haina poate sa fie si de la piatza.. nu conteaza, e foarte putin important de unde e sau ce e..).. pentru ca vin din acelasi mediu, au mai mult sau mai putin acelasi nivel intelectual (da.. e important si asta.. n-ai ce-i face)... au aceiasi prieteni cu care joaca WoW.. sau biliard.. sau poker.. sau fac gratare.. sau ies cu bicicleta.. sau comenteaza carti.. pentru ca.. nu-i asa.. si prietenii sunt importanti..

Pare.. doar pare ca nu sunt si ca toate acestea sunt niste detalii, dar intotdeauna diferenta se reduce la aceste detalii care ajung sa fie mai importante decit orice altceva.. pentru ca traim cu detaliile. In mare.. viatza fiecaruia e mai mult sau mai putin la fel.. la nivel de baza.. ceea ce ne diferentiaza sunt detaliile..

Deci.. in concluzie.. cred ca e important ca detaliile sa fie asemanatoare sau sa se potriveasca.. :) altfel.. pusi cu prastia...

Niciun comentariu: