luni, 9 februarie 2009

Etichete...

Suntem superficiali. Bine, asta e o banalitate pentru ca stiam deja si s-a spus de nenumarate ori, dar nu se poate sa nu ma revolte. Nu trecem dincolo de suprafata decit foarte rar, in schimb emitem judecati de valoare despre oameni pe care ii vedem o data-n viata si cu care nu schimbam mai mult de trei cuvinte.

Stiam ca par o persoana cu nasul pe sus, enervanta, uneori snoaba, distanta, rece.. si multe altele, pentru ca nu socializez usor si nici nu-mi propun sa fiu placuta.... doar sunt.. cum rezonez cu ceilalti e pina la urma problema lor, nu a mea.

Dar 'emo'... asta nu mai auzisem pina acum. Nu ca ar fi neaparat ceva rau in a fi emo.. si nu vreau sa stirnesc acum discutia despre subiectul emo pentru ca si despre asta s-au spus/scris multe. Faptul ca am freza nu stiu cum sau ca ma imbrac nu stiu cum.. n-ar trebui sa fie suficient pentru o eticheta si un verdict in ceea ce ma priveste.. sau pe oricine altcineva.

Un om e mult mai mult decit ce se vede la o prima privire. Cit de greu e sa-ti dai interesul sa vezi ce e e dincolo de suprafata? Asta daca te intereseaza.. Iar daca nu te intereseaza ar trebui sa-ti pastrezi judecatile de valoare despre suprafata si sa taci... si atit.. Nu conteaza cit de lung am parul... sau n-ar trebui sa conteze, dar se vede treaba ca suntem atit de suficienti incit consideram ca ce credem noi e adevarat si ca nu trebuie sa mergem dincolo de aparente pentru a emite pareri axiomatice despre cineva.. pe care nu-l cunoastem.

Heil, heil moldern world...

Un comentariu:

lezoazo spunea...

:) ai uitat de ... , dar mai bine nu te starnesc ...