vineri, 22 mai 2009

Go, Tarom, Go!

Intotdeauna am considerat ca pilotii de la Tarom sunt printre cei mai buni. Nu vorbesc de faptul ca sunt printre putinii care au dreptul sa aterizeze la Hong Kong (sunt autorizati adica, pentru ca acolo se aterizeaza printre sky scrapers si nu e chiar simplu), ci de faptul ca sunt buni si nu bruscheaza aeronavele (respectiv pasagerii aeronavelor). Acum Tarom is going green... isi reduce amprenta de carbon si informeaza calatorii cum sa-si reduca propria amprenta de carbon... Imi place asta..

Nu stiu daca pungile pe care le folosesc acum pentru mincare sunt reciclabile sau reciclate.. sau biodegradabile... daca nu.. ar fi bine sa fie.

Si mai am o sugestie.. pentru cursele scurte, unde minunatul snack consta intr-un baton de ciocolata (Mars, Bounty, Twix sau Snickers), sa adauge ceva pentru diabetici, oameni care nu consuma zahar din alte motive, sau pasageri care nu maninca ciocolata (cu toate proprietatile ei euforice).

As spune ca Tarom e pe drumul cel bun. Si ii incurajez sa continue.

Intrebau daca as renunta la revista tiparita.. as putea sa renunt daca as avea pe ce sa o citesc in format electronic (nu acasa.. in avion)...

So, Tarom, continua sa faci ce faci, pen' ca faci bine :))) si daca oricum si pina acum incercam sa calatoresc prepronderent cu tine.. de acum inainte ma voi stradui chiar sa calatoresc numai cu tine... :)))

Niciun comentariu: