marți, 23 iunie 2009

Delicii de vara...

Desi n-are legatura cu ziua de azi (azi e mohorit si ploua...) totusi trebuie sa scriu.. pentru cei foarte putini cititori ai mei (cum spuneam cineva :)) si mai ales pentru mine.. citeva lucruri care ma infioara de-a dreptul..

Lenjeria alba purtata cu haine albe... Cine v-a zis, fetelor, ca nu se vede?!? Se vede si inca cum.. lenjeria alba ar trebui sa fie interzis prin lege sa se poarte cu hainele albe.. O pereche de pantaloni albi prin care se vad chilotii (niste tanga, ce-i drept, dar tot chiloti se numesc) nu cred ca stirnesc pasiunea nimanui.. sa n-o mai lungesc.. Incercati bej! E muuult mai sexi sa dai impresia ca nu exista nimic.. si totusi.. ca nu se vede nimic.. dar totusi exista.. Parol!

Pedicura frantuzeasca... oribil, oribil.. mereu ma gindesc la faptul ca sunt stratul de oja alba de pe virful unghiei se gaseste tona de praf din Bucuresti si nu pot sa-mi scot aceasta imagine idilica din minte.. e pur si simplu agonizant.. Bine.. nici dupa manicura frantuzeasca nu ma omor.. mai ales cea cu oja alba si lac incolor.. e atit de fake.. Incercati poate alte variante, mai soft.. cum ar fi poate sa inlocuiti lacul incolor cu un bej.. sau alta nuanta deschisa.. zic si eu.. nu mi-o luati in nume de rau..

Sutienele... ei bine.. cred ca tre' sa fie o mare filosofie sa-ti alegi sutienul potrivit.. adik stiu ca este.. dar dati multi bani pe reviste glossy si vizitati tot felul de site-uri care mai de care mai despre moda and stuff... nu vi s-a spus nicaieri sau n-ati citit nicaieri cind poate sa se vada breteaua de la sutien?... ce bretele trebuie sa se vada si care sunt alea care n-ar trebui sa vada lumina zilei (sau becurile noptii) in public... niciodata? N-ati auzit de sutiene fara bretele? Sau doar cupe.. sau de silicon? Exista.. aveti de unde alege.. save my common sense sanity..

V-as mai spune, dar am treaba.. o sa revin cu deliciile verii... am citeva si de la mare.. unde costumele de baie sunt alese dupa ce se poarta.. si in foarte rare cazuri dupa marime.. nu zice nimeni sa nu fii la moda (whatever that means).. dar asta nu inseamna sa-ti iei costum de baie cu doua numere mai mic pe principiul pina ajung la mare slabesc 10kg.. ce se intimpla daca nu se intimpla? Imaginea e dramatica.. stirneste mila.. ma rog.. voi continua..

Un comentariu:

Radu spunea...

ce realist...Romania is our country...