miercuri, 29 iulie 2009

La Motoare...

Unele lucruri nu se schimba niciodata. Sau se schimba, dar nu in punctele esentiale. Spre exemplu terasa La motoare. N-am mai fost de ceva vreme.. nu spun de cit timp pentru ca pina la urma e irelevant. Aveam o vreme din tineretile mele agitate cind mergeam zilnic sau o data la doua zile ca o prima oprire inainte de ceva mai hard core.

Media de virsta nu s-a schimbat prea mult, e o alta generatie, dar aceeasi atmosfera cumva. Sigur, batrineii carcotasi care am ajuns au gasit noduri in papura.. si multe.. Nu va spun acum despre ele.. de obicei dupa ce bem un pahar in plus ne consideram cei mai frumosi oameni dintr-o locatie, deci prea putin conteaza nodurile. Din vechea garda... doar citiva, care, alaturi de cei de la masa noastra trageam semnificativ in sus media de virsta :))

Nu se mai proiecteaza filme, dar se joaca teatru... ceea ce ne-a stirnit putin nostalgia. Unde este domnul venerabil care prezenta filmele?..

In rest coada, aglomeratie, zgomot, muzica... funny faces... funny people.. De doua, trei ori pe an merita sa faci o baie de multime la Motoare chiar daca ai trecut de ceva vreme de media de virsta.

Niciun comentariu: