vineri, 11 ianuarie 2008

Oops I did it again!




Azi a fost una din acele zile... Va intrebati probabil ce fel de zi.. Ma rog.

Una din acele zile in care, dupa ce suna ceasul dimineata si il opresti (zicind ca mai stai doar 5 minute), adormi si te trezesti peste o ora (si asta numai pentru ca s-a sculat copilul si s-a manifestat zgomotos)... esti nauc, nu stii in ce directie sa o apuci, vezi ca e deja 8.30 si stii ca la 9.30 ai intilnire de management la birou si mai stii ca traficul e infernal si you can't possibly make it... Asa ca zgaltai disperata sotul sa se trezeasca si el, sa duca si catzelushul Maurice afara (pardon... nu l-am prezentat pe Maurice, cainele Terranova de 80 de kg), si cu o mana dai de mancare copilului - adik scoti ceva din frigider cum ar fi branza topita sau asa ceva - si cu cealalta te speli pe dinti...

Mda.. cam asa ceva.. iar apoi urmeaza traficul si fumatul a fix 7 tigari de nervi si din obisnuinta ca pana la urma sa ajungi la destinatie (in timp sa intri la intilnire inaintea sefului), dar total frustrata ca nu ti-ai baut cafeaua... Dar se putea si mai rau, nu-i asa..:))




Cautind o imagine sa mearga cu ce am scris mai sus am descoperit articolul asta si m-am distrat putin (mai ales la partea de tips... don't forget to feed your animals/children... fix in aceasta ordine..:) si vi-l recomand calduros pentru citeva minute amuzante..:)

Niciun comentariu: